Jobba hos oss!

Våra personal är vår viktigaste resurs. För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt och trivas på ditt jobb kommer vi lägga mycket tid på olika utbildningar. Vi vill också att du ska känna en trygghet om du skulle råka bli sjuk eller om någon olycka skulle hända på jobbet. Därför har vi kollektivavtal för alla våra assistenter.

Lämna gärna in en intresseanmälan om du vill arbeta hos oss som personlig assistent.

Här kan du göra en spontanansökan!

Lediga jobb

loading..

Vi söker erfarna synledsagare i Stockholm

Stockholm • Sista ansökningsdatum: 2024-08-17

Ung kvinna söker trygg ledsagare i Täby (3 tim/vecka)

Täby • Sista ansökningsdatum: 2024-08-15

Rumänsktalande ledsagare sökes i Farsta (6 tim/månad)

Stockholm • Sista ansökningsdatum: 2024-08-14

Total delaktighet och inflytande för bästa möjliga assistans

Villkor och förmåner

KOLLEKTIVAVTAL – DIN TRYGGHET

God Omsorg är medlem i vårdföretagarna – tidigare Almega. För att du som anställd ska känna dig ännu tryggare har vi anslutit oss till vårdföretagarnas kollektivavtal som man har träffat tillsammans med fackförbundet Kommunal. Ett kollektivavtal reglerar olika förhållanden kring din anställning b.la: arbetstid, OB-ersättning, sjuklön, semester och resor.

FÖRSÄKRINGAR

Kollektivavtalet innebär också att vi som arbetsgivare tecknar en rad olika försäkringar för dig som anställd.

UTBILDNING

Vi tycker att utbildning är viktigt. Därför vill vi att samtliga våra medarbetare genomgår vår webbutbildning som publiceras under våren 2024.

LÖN

God Omsorg strävar efter att ha jämförelsevis höga löner för våra medarbetare. Vår målsättning är att ligga över branschens snitt gällande lön. Som ledsagare/avlösare har du en timlön. Till grundlönen läggs semesterersättning med tolv procent samt OB-tillägg för de gånger du arbetar sent eller på helger.
Lönen betalas ut den 25:e varje månad. Lönen betalas ut i efterskott, dvs den tid du arbetat i januari får du utbetalt den 25:e februari osv.

BRA ARBETSMILJÖ

Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor för att förbättra miljön på ditt jobb. Det kan handla om allt från att förbättra säkerheten till att se över lämpliga hjälpmedel. Att förbättra din arbetsmiljö ingår i vårt systematiska kvalitetsarbete.