Våra Medarbetare

Anneli Nordström Lundqvist

VD

Täby

2002 fick Anneli ett erbjudande att börja arbeta i ett assistansbolag och det var troligtvis ett av de klokaste beslut hon tagit. Anneli har sedan dess arbetat i ett flertal roller som kundansvarig, personalansvarig, rekryteringsansvarig, utbildningsansvarig och som kundombud. Hon har aktivt arbetat i ledningsgrupper och bidragit till att bygga upp två bolag som idag tillhör några av landets största.

Anneli brinner för att hjälpa människor och för att ge det lilla extra. Utbildad i socialvetenskap och med sin arbetslivserfarenhet bidrar Anneli till att God Omsorg är ett självklart val när du ska välja utförare av ledsagarservice och avlösarservice.

Ann-Louise Forneman

Verksamhetsansvarig

Täby

Ann-Louise har sedan 2007 arbetat som ledsagare/avlösare bl a åt Stockholms stad ledsagarservice och sedan 2012 som verksamhetschef på två olika ledsagnings-/avlösarföretag.

Som verksamhetschef har hon haft personalansvar och kundansvar. I hennes ansvar har även utbildning av ledsagare och hjälp vid ansökande av ledsagartimmar ingått. Ann-Louise personliga erfarenhet som mamma till en blind dotter med Asperger samt en dotter med ADD och Dyslexi gör att hon har en djupare förståelse för de utmaningar dessa funktionsnedsättningar kan medföra.

Hennes speciella kunskap i ledsagning började med ett samarbete med åtta synskadade musiker som uppträder i mörkerlagda rum. Ann-Louise anlitas även av Synskadades Riksförbund för olika uppdrag, tack vare sin specialkompetens.

Melinda Martinez

Verksamhetsutvecklare

Täby

Melinda är vår senast anställda administratör och bidrar med ett ungdomligt tänk, hög teknisk förmåga och bred kunskap inom sociala medier. Hennes huvudsakliga uppgifter att ta emot alla medarbetares inrapporterade pass, hålla i rekryteringar och uppdatera vår hemsida och vårt Instagramflöde.

Melinda har sedan barnsben varit en del av funkisvärlden genom sina föräldrars yrkesval och är tacksam för att hon också kan få bidra till att underlätta i någons liv.